Ce ai descoperi(t) astazi despre ‘tine’?

Povestea pantalonilor
4 aprilie 2015
3 motive pentru care meditatia nu ‘functioneaza’
17 decembrie 2015

Ce ai descoperi(t) astazi despre ‘tine’?

E o intrebare deja cunoscuta tuturor celor care intr-un fel sau altul sunt “pe cale”. Cea care duce spre ei insisi… pentru ca e singura cale pe care o apucam atunci cand toate celelalte – exterioare – nu ne-au dus, sau mai bine zis (a)dus ceea ce cautam inconstient, adica stabilitatea fiintei.

Am puscuvantul ‘tine’ intre ghilimele pentru ca modul in care ne raportam la noi e diferit, fiecare avand o relatie personala cu sinele.

Al tau cum e? Are nume, prenume? Cum arata? Are varsta? Studii? Loc de munca? Prieteni? Iubiti/parteneri de viata? Copii?

 * De ce anume te folosesti ca sa il descrii?

*

Unde te afli atunci cand te uiti la tine?

* Cat timp iti aloci pentru acest proces?

* Ce iti spui atunci cand te uiti la tine?

 

Sunt doar cateva intrebari care iti pot da un indiciu despre relatia ta cu tine.

In cateva minute iti poti da seama daca iti esti prieten sau nu. Sau daca macar ai o relatie cu tine. Urmat de intrebarea: o vrei?

 

Stiu, poate raspunsurile nu vin asa cum iti imaginai; iar atunci o lasi balta. Iti creasei in minte un scenariu despre cum ar trebui sa se desfasoare procesul asta de autocunoastere. Si toti trecem prin acelasi punct cardinal. E Inceputul. Si cel mai important. Pentru ca el contine samanta. Potentialul. Apoi samanta trebuie sa moara pentru cialis generique ca potentialul sa se manifeste. Sa ajunga la stadiul de “fruct”. Deci:

 

Care e acea intrebare pe care ti-ai adresa-o acum?

Acea intrebare care ar insemna primul pas spre tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *