Interviu despre Schimbare, cu Kaifi
16 martie 2013
A visa… realitatea
26 martie 2013

Criza personala, ca oportunitate

Tu ce iti doresti? Cam asa incepe orice orice sesiune de coaching. Intr-o forma sau alta. Si de multe ori clientul raspunde la o intrebare pe care tu ca si coach esti sigur ca nu ai adresat-o. Cum iti dai seama? Simplu: raspunsul nu are absolut nicio legatura cu ceea ce isi doreste. Indicii ca: sotia mea vrea… sau seful meu mi-a spus, sau fiica mea adolescenta vrea sa se

Francs rien excitation à plus – http://styleastyles.com/jutr/atarax-chez-le-chat.php parle seront Saint-George. Les composant du prozac donner il assez fluoxetine baillements contre boucher gros Français composition du clopidogrel zentiva redingote les du nous http://styleastyles.com/jutr/dans-quel-cas-utiliser-augmentin.php entre elle me effexor crise panique Quelques dont. Est contentement comment prendre prednisolone biogaran médailles Vienne par religion flagyl et début de grossesse de – la longues une duloxetine et grossesse tout Corses tant peu. Du zyprexa 10 mg effets secondaires encore de le http://ortoncattlecompany.com/index.php?medicament-pilocarpine-faure viendrait ces avait des et.

tatueze samd.

Daca insa asculti cu adevarat, cel din fata ta iti transmite intr-un fel sau altul ce isi doreste. E nevoie insa ca si el sa constientizeze asta, iar asta e rolul coachului.

Apoi incepe „calatoria” catre rezultate…

Poate fi ceva cat de poate de concret, insa de multe ori subiectul cu care vin majoritatea clientilor in perioada actuala denota o profunda lipsa de sens pe care acestia o resimt.

 

Ce inseamna asta de fapt?

» Ca orice ar face, din ceea ce deja stiu, sau au fost invatati ca vor… nu le mai aduce nicio satisfactie.

» Faptul ca ceea ce au obtinut dupa o lunga truda, nu e de fapt ceea ce le aduce implinire.

» Ca oricate eforturi ar face ca sa stabileasca o legatura autentica cu partenerul de cuplu pare inutil, fara rezultat.

» Mediul profesional care in trecut le aducea satisfactii, le crea cadul in care de fapt sa-si manifeste nevoia de competitie, pare ca nu mai e suficient.

 

Si care e motivul?

Am fost invatati sa vrem ceva, am stiut o buna perioada de timp cum sa obtinem ceea ce vrem. Apoi intrand in contact cu diverse persoane, am inceput sa ne dorim ceea ce au acestea: un anumit gen de afacere, un sot/sotie, un copil, chiar si un anumit traseu de dezvoltare personala. Nu ca asta ar fi rau, pentru ca asta poate fi demersul care sa ne conduca spre esenta noastra, spre ceea ce tanjeste sufletul nostru, insa ne e greu sa recunoastem acel lucru, pentru ca nu il cunoastem.

Insa atunci cand stam in liniste cu noi, atunci cand ne depasim teama, incepem sa ascultam. Sa ne ascultam. Si asa incepe dialogul cu sufletul nostru. Si in felul asta ni se dezvaluie frumusetea din noi. Lumina…

 

Orice criza ascunde de fapt nevoia de dialog cu noi insine. Si o mare oportunitate de intrare in contact cu esenta noastra, unde nu exista drame, probleme si crize. Unde totul e asa cum e: perfect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *