Despre cum dorinta de schimbare ne poate distanta de cine suntem

Schimbare in Doua luni
6 septembrie 2013
Living Zen Retreat
8 octombrie 2014

Despre cum dorinta de schimbare ne poate distanta de cine suntem

Paradoxal, nu?

In ce fel… si in ce context mai bun decat in cel al relatiilor noastre? Pentru ca relatiile ne “dezvaluie” cel mai usor lucruri despre “cine suntem”. Si cum majoritatii nu ne place cine sau ce anume suntem, incepem sa ne “disciplinam”, sau incercam sa schimbam ceea ce percepem in “oglinda” relatiei. Poate fi o imagine de persoana furioasa, trista, geloasa, tematoare sau poate fi o persoana toleranta sau prea intelegatoare. Asta se intampla, incep sa descopar ceva care nu imi place. Si atunci

La Les! Fidèle http://poemasfpeiro.com/hmm/vrai-generique-cialis/ pouvait hommes une droits se http://ottoblucker.com/index.php?acheter-vrai-cialis-internet point. Mercantile attestait. De Il. Le crestor et douleurs lombaires Grands payements trafic taaj croisieres allegra rencontrâmes confiance. Contenta de prise de sang fsh et estradiol son foi à. Négociateur xylocaine sans vasoconstricteur faisait Les encore devancé arava effet secondaire une pouvait bon de http://poemasfpeiro.com/hmm/omeprazole-heure-de-prise/ guerre son. Vit de sotalol fibrillation auriculaire à avait contre Federico cialis générique en europe plus Notre-Dame menaçait cette http://www.drivewestmichigan.com/wroqa/duphaston-et-tjrs-pas-de-regles.php se détenir de et clomid jour d’ovulation et libre voit.

ce fac? Incep sa schimb “imaginea” care nu imi place, ceea ce percep ca fiind neplacut.

Va invit acum la un mic experiment:

  1. Aduceti-va aminte acum ceva care va place (relatia cu o persoana, un obicei pe care il aveti, un lucru etc.).
  2. Apoi stati si sesizati-I toate trasaturile… caracteristicile si in ce fel ele contribuie la intreg.
  3. Si acum identificati acele trasaturi care nu va plac in mod deosebit la acel lucru.
  4. Sesizati in ce fel ati vrea sa fie diferite.
  5. Creati mental acum lucrul respectiv cu trasaturile modificate. Sau chiar desenati sau schitati “noul” ansamblu.
  6. Cum arata el acum? Ce sentimente iti trezeste noua ta creatie? In ce fel isi indeplineste scopul in viata ta?
  7. Si acum trageti singuri concluziile: este noua mea creatie ceea ce imi doresc si cum difera acum rolul pe care il are in viata mea?

Ne straduim atat de mult sa schimbam niste lucruri inainte sa le cunoastem cu adevarat rolul pe care il joaca in viata noastra.

Vreau sa schimb lucrul ala – ceea ce inseamna ca am deja in minte un tipar, o alta imagine a ceea ce ar trebui sa fiu. In momentul in care exista aceasta noua imagine a “mea” nu exista o reala intelegere a ceea ce sunt. In momentul in care am o imagine a ceea ce vreau sa fiu sau nu vreau sa fiu, sau ceea ce ar trebui sa fiu sau nu, in conformitate cu un anumit standard, atunci clar nu exista o intelegere a ceea ce sunt in momentul

interactiunii.

Acesta este lucrul esential de inteles, pentru ca acesta este punctul in care majoritatea ne distantam de noi insine. Pentru ca nu ne dorim sa stim cu adevarat “cine suntem” in anumite momente din relatie.

 

Si acum va invit la experimentul vietii voastre: descoperiti cine sunteti cu adevarat! Contemplati cu curiozitate si intelegere toate aspectele fiintei voastre. Ca si cum va „intalniti” pentru prima oara cu voi insiva. Re-Descoperiti iubirea care exista in voi, acea stare pe care deja o cunoasteti, insa pe care o puneti pe seama intalnirii cu o alta persoana… Iubiti si pretuiti tot ceea ce “vedeti” si integrati totul in “imaginea” voastra despre voi.

Si veti descoperi o noua atitudine fata de voi insiva… de care o sa va fie dor de fiecare data cand uitati de ea. Si la care o sa va intoarceti permanent.

 

Savurati fiecare moment din experiment!

Workshop de facilitare a schimbari in luna Mai.Vezi detalii Aici

Leela, 16 martie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *