Enjoy Change

Intr-un univers in care totul se misca, de la stele, ADN si energie, si cu o viteza incredibila, mintea noastra incearca intotdeauna sa gaseasca un coltisor in care sa se simta in siguranta… insa e doar o iluzie.

Singurul lucru posibil este sa savuram necunoscutul.

Iar asta o putem face ramanand disponibili in momentul prezent si spatiului necunoscut.

Vindecarea rezistentei fata de schimbare poate avea loc usor, parcurgand pasii de mai jos:  

Ne relaxam respirand  in momentul prezent, indiferent de ceea ce se intampla in jur, ramanand astfel deschisi pentru a primi necunoscutul, respectiv potentialul, acordandu-ne cu tot ceea ce este, astfel ajungand sa savuram viata, fara a ne impotrivi schimbarii.” – KAIFI

 

Diversele experinte prin care am trecut noi, cei din echipa, si apoi cei care i-am inspirat in acest sens, ne-au sustinut in acest demers.

 

Energia experientelor schimbarilor din vietile noastre si modul in care am ales sa o manifestam este cea care ne alimenteaza in continuare in „calatoria” fascinanta in care am pornit.

 

Pentru ca da, viata in sine este o calatorie, in care trecem prin diverse schimbari.

 

Care devin „invatatorii” nostri. Si putem alege modul in care sa experimentam schimbarea… prin rezistente sau pur si simplu permitandu-i sa ni se releve in toata splendoarea ei.

Pentru ca: daca nu s-ar shimba nimic niciodata, nu ar exista fluturi!

 

Si asa a inceput totul… de la ideea de a facilita accesul la esenta a celor care sunt gata sa imbratiseze schimbarea, sa o exploreze, sa se bucure de tot ce aduce ea in viata noastra… si in felul asta sa vada lucrurile diferit si sa se bucure de momentul prezent.

 

 

Supporting Events:

* „Die Before You Die – The Art of Let Go Through Life and Death

* „Reiki Energy Healing” Training

* Coaching Transcendental (TCT)sesiuni individuale si de grup, formare

 

* Weekly Meditations

* Sesiuni individuale: Coaching,Reiki, Aliniament Vertebral

* OSHO Meditative Therapies: No-Mind, Born Againg, Mystic Rose;