OSHO Born Again – Terapie Meditativa

Un proces creat special de Osho pentru a redescoperi prospetimea si inocenta copilariei fara a intra efectiv in contact cu diverse probleme psihologice.

In plus, un spatiu special creat in care ai libertatea timp de o ora de a exprima tot ceea ce sufletul tau de copil a fost impiedicat sa exprime, si de care esti mai mult sau mai putin constient… si de care vei deveni pe deplin constient in timpul procesului, iti asigura incheierea unei etape din viata ta si trecerea catre o alta etapa a existentei tale ca adult.

“Acest experiment grozav prin care trecem este de fapt pentru a ajunge din nou in copilaria pierduta. Si cand zic “copilaria pierduta” ma refer la inocenta, la ochii plini de uimire, la a nu sti nimic, la a nu avea nimic si cu toate astea a fi in culmea fericirii. Aceste momente nepretuite, plin de uimire, bucurie, fara tesniune, griji, temeri, trebuie sa fie recastigate, redescoperite.” Osho

OSHO Born Again este o terapie meditativa, un proces de 7 zile, doua ore in fiecare zi. In prima ora vom intra inapoi in copilarie si vom face tot cee ce ne-am dorit intotdeauna sa facem. A doua ora vom sta in liniste in meditatie.

„Terapiile Meditative” – nume inventat de Osho – sunt procese menite sa elibereze energia, sa reimprospateze vitalitatea si sa creeze spatiu pentru liniste. Ele actioneaza la nivel energetic, evitand mintea constienta, analitica. De aceea ele sunt procese curate, pure, in care fiecare se conecteaza direct cu propria energie, fara a exista nicio interferenta sau interventie a facilitatorului (exceptand cazurile rare in care e nevoie de indrumare). Si toate sunt de fapt meditatii – chiar si in faza activa, in care suntem in fiecare moment fata in fata cu noi insine.

 

I. Prima parte – OSHO Born Again
OSHO Born Again este o terapie prin meditatie care ne va ajuta sa recastigam starea de prospetime si fericire a copilariei.

II. A doua parte – OSHO Born Again Training (include si PRIMA PARTE!!!!)
TRAININGUL se adreseaza celor care indragesc procesul “OSHO Born Again” sau/si isi doresc sa aiba o experienta mai profunda a lui si sa invete sa-l faciliteze la randul lor. (este disponibil doar la anumite date!!!)

Asadar, pentru cei care vor sa urmeze Trainingul, vom avea urmatorul program:
– in cursul serii vom avea experienta procesului “OSHO Born Again”, la care participa toti cei care se inscriu la evenimentul de mai sus;
– iar diminetile vom aprofunda propria intelegere a procesului si vom invata cum sa facilitam si altora experienta.

Poti decide sa participi la training doar pentru a avea o experienta autentica mai profunda a acestui proces revolutionar.

Acest training este unul experiential.

Facilitatorii procesului:

KAIFI Iraklis

Leela & Ojas