Facilitatori

leelaLeela este initiata in gradul de Maestru – Reiki pentru ca… la un anumit moment in calatoria – plecand de la un background business si trecand de-a lungul timpului prin formari diverse: NLP, coaching, hipnoza Ericksoniana – a inceput cautarile si mai profund in spatiul interior al fiintei, intr-un moment de criza profunda al vietii sale.

S-a „intalnit” in timpul cautarilor sale cu Osho, Reiki, Tantra si Sufi&Samanismul, si cu tot ceea ce inseamna asta: meditatie, workshop-uri, terapii meditative. Iubirea pentru meditatie si increderea in terapiile meditative OSHO au detreminat-o sa devina facilitator ale acestor procese incredibile: OSHO No-Mind si OSHO Born Again si este recunoscatoare cand poate sa le impartaseasca cu ceilalti.

Asa a ajuns intr-un alt moment in care precuparea sa principala a devenit cea de a pune in contact cu natura esentiala cat mai multe persoane, de a creea cadrul si a acorda suport celor care se formeaza ca si coachi in scoala pe care o conduce si in care este facilitator.

Aproximativ 6 luni dintr-un an il petrece intr-un centru de meditatie, in cadrul programului “work as meditation”, dedicandu-se facilitarii accesului la experienta sinelui pentru vizitatorii centrului. Iar in timpul in care este in tara faciliteaza meditatii active si Terapii Meditative OSHO – in care este certificata, precum si workshopuri de vindecare prin Reiki (initieri grad 1 si 2).

„Trust and enjoy the process of life”

 

kaifi_febr14Prin modul sau extrem de a trai, Kaifi a experimentat, de multi ani deja, aspecte conectate cu mintea umana si constienta. In felul asta iubirea a devenit modul sau de a privi la tot ce-l inconjoara. Preocuparea sa si modul de a trai incepand cu anul 1999 este Iubirea-Spatiul-Constienta, iar grija autentica si intensitatea creaza spatiul pentru vindecare profunda si atmosfera de iubire.

Munca sa este inspirata de misticul contemporan Osho, Advaita (non-dualitatea), Tantra, Sufism, Samanism si Zen, ceea ce insa il conduce si sprijina fundamental este propria sa experienta de viata.

Initiat si format in diverse metode si tehnici precum Shamanic & Energy Healing, Hipnoza Ericksoniana, NLP, Pulsatii – Respiratie si vindecare corporala Reichiana, precum si cu o experienta bogata in grupuri de auto-ajutorare si de dependenti de droguri, Kaifi impartaseste Arta Meditatiei si Terapiile Meditative. Este formator  si facilitator al Terapiilor Meditative OSHO si faciliteaza seminarii si traininguri pe tematici ca: Death & The Art of Living, Constienta, Reiki & Vindecare Energetica, Tantra.

“Spatiul de iubire pe care il creeaza, imensa schimbare in constiinta, bucuria de a trai momentul prezent cu tot ceea ce aduce el, impreuna cu o profunda responsabilitate pentru viata proprie…  este ceea ce ramane la finalul grupurilor sale”

Jumatate de an, Kaifi calatoreste si impartaseste in jurul lumii munca sa (OSHO IMR-Pune India, Europa, China, Kazakhstan, Turcia, Rusia, Ucraina etc). Cealalta jumatate si-o petrece intr-un mic orasel – Eressos – din insula greceasca Lesvos, lucrand alaturi de cei din Centrul de Meditatie OSHO Afroz si avand grija de gradina sa de legume organica.

Permitand haosului si starilor aparent fara motiv sa existe, in cele din urma ajungi la intelegerea profunda a faptului ca “Totul este perfect deja asa cum este, Aici&Acum!!”

 

KIMAYA Ribeiro a absolvit Ingineria Produselor Alimentare -Universitatea Federala in Vicosa, Brazilia. La inceputul anilor 90, iubirea pentru o noua viziune a vietii a facut-o sa studieze si sa experimenteze un domeniu umanist larg, incluzand traditii vechi si moderne, arta de vindecare si practica spirituala precum Constienta alimentara, Samanism, Ayurveda, Tao, Zen, Tantra.

Kymaia

Kimaya

A experimentat si predat Terapii Osho, Calea Iubirii prin Exercitii Spirituale, Constelatia Familiala, Co-dependenta Tr I (Krisnanada Tobe), Terapii bazate pe Respiratie , Vindecare Samanica ( Pierre Foster), Energy Reading, Pulsatii (Neo-Reichian), Vindecarea Tibetana prin Pulsatie, Star Safire ( Sagaprya) Hara Awareness&Centering, Hipnoza pentru meditatie , Zen KyoChe & Satori – Constientizare – Tabara Intensiva, Consiliere Zen, OSHO Terapii Meditative, Tantra Intensiva (Sudha), SkyDancing (Margo Anando), Tantric Pulsation( Aneesha Dilon), Training Intensiv de Tantra, Interpretarea Energiei Tantra.

De asemenea a fost instruita in Terapii Holistice, Masaj Yoga Ayurveda(Kusum Modak), Reflexologia Picioarelor, Arta Vindecarii Divine, Masajul Constientizarii Hara, Reechilibrare, Structural Bodywork, ARUM–Conscious Touch(Anubhuda) Psychic Massage, Muldimensional Bodywork ,Masaj Facial Japonez, Masaj Facial Tao si Face Lifting Natural .A trait si a lucrat inca de la inceputul anilor 90 in cadrul OSHO Meditation Resort, Puna, India. Ca parte a Personalului Multiversity, a coordonat Residential bodywork Training timp de 6 luni , facilitand de asemenea workshopuri si training-uri transpersonale.

Kimaya ofera si sesiuni individuale, seminarii, exercitii spirituale si traininguri in Centre Holistic&Meditation, SPA-Hotels in toata lumea ca: America de Sud, Rusia, India, Canada ,Ucraina, Germania, Grecia, Italia, Spania, China, Turcia s.a..

Prezenta placuta a Kimayei lasa o impresie unica tuturor celor care au experimentat profunda ei prezenta in viata personala si la cea profesionala.