Invitatie la “DesCoperirea Momentului” cu KAIFI

Living Zen Retreat
8 octombrie 2014
Povestea pantalonilor
4 aprilie 2015

Invitatie la “DesCoperirea Momentului” cu KAIFI

Enjoy Change va invita alaturi de Kaifi la un eveniment exceptional de weekend pentru explorarea spatiului interior si vindecare energetica.

In cadrul evenimentului vom intra in contact cu diverse tehnici de meditatie activa Osho, din traditia sufita, samanism si tantra, pentru a lasa in urma drame si credinte limitative si a accesa un spatiu de acceptare si iubire pentru propria persoana.

 

Ce reprezinta Momentul pentru tine? Ce ‘recunosti’ a fi

un Moment?

Vino si traieste Momentul autentic – poate pentru prima oara – intr-un proces intens de o 1 zi jumatate, menit sa creeze spatiul in care sa ne intalnim cu noi insine, DesCoperiti fiind de tot ce nu e natural.

Acoperitoarele” au abilitatea speciala de a proteja. Sau de a ascunde… de a impiedica ceva sa devina cunoscut.

Ce E de cunoscut in Moment?

“… inca zece persoane stateau si asteptau in sala.
Sau cel putin Asta era perceptia mea la momentul respectiv.
Pentru ca unii dintre ei doar Stateau.
Momentul in care am ‘descoperit’ ca a Sta pur si simplu poate fi savuros a fost pentru mine… ‘Momentul’. Sa revii. Sa aduci mintea… in Aici si Acum.” – acum 4 ani @ primul workshop cu Kaifi

Contempland momente. De rasete, bucurie, criza, durere, suferinta, fericire. Toate oarecum firesti in viata noastra… Insa ce e dincolo de ele?

Vino sa afli in aceasta Calatorie prin filtrele si limitele personalitatii. Ne vom reconecta cu calitatile si atmosfera noastra naturala, relaxandu-ne in ceea Ce Suntem, realizand ca toti suntem Parte a Intregului Organic.

La final vom Afla ce anume ne impiedica “acoperitoarea” – personalitatea noastra – sa vedem… folosindu-se de iluzia protectiei.

Trebuie sa-ti aduci inapoi toata energia in momentul prezent. Si in momentul in care energia devine un lac, aici si acum, explozia luminii are loc si tu esti, pentru prima data, esti tu in mod absolut – o fiinta eterna, nemiritoare, care nu cunoaste moartea, care nu s-a intalnit niciodata cu

nicio urma de intuneric.

” – Osho

 

Facilitator: KAIFI
Prin modul sau extrem de a trai, Kaifi a experimentat, de multi ani acheter viagra deja, aspecte conectate cu mintea umana si constienta. In felul asta iubirea a devenit modul sau de a privi la tot ce-l inconjoara. Preocuparea sa si modul de a trai incepand cu anul 1999 este Iubirea-Spatiul-Constienta, iar grija autentica si intensitatea creaza spatiul pentru vindecare profunda si atmosfera de iubire.
Munca sa este inspirata de misticul contemporan Osho, Advaita (non-dualitatea), Tantra, Sufism, Samanism si Zen, ceea ce insa il conduce si sprijina fundamental este propria sa experienta de viata.

Initiat si format in diverse metode si tehnici precum Shamanic & Energy Healing, Hipnoza Ericksoniana, NLP, Pulsatii – Respiratie si vindecare corporala Reichiana, precum si cu o experienta bogata in grupuri de auto-ajutorare si de dependenti de droguri, Kaifi impartaseste Arta Meditatiei si Terapiile Meditative. Este formator si facilitator al Terapiilor Meditative OSHO si faciliteaza seminarii si traininguri pe tematici ca: Death & The Art of Living, Constienta, Reiki & Vindecare Energetica, Tantra.

“Spatiul de iubire pe care il creeaza, imensa schimbare in constiinta, bucuria de a trai momentul prezent cu tot ceea ce aduce el, impreuna cu o profunda responsabilitate pentru viata proprie… este ceea ce ramane la finalul grupurilor sale”

Jumatate de an, Kaifi calatoreste si impartaseste in jurul lumii munca sa (OSHO IMR-Pune India, Europa, China, Kazakhstan, Turcia, Rusia, Ucraina etc). Cealalta jumatate si-o petrece intr-un mic orasel – Eressos – din insula greceasca Lesvos, lucrand alaturi de cei din Centrul de Meditatie OSHO Afroz si avand grija de gradina sa de legume organica.

Permitand haosului si starilor aparent fara motiv sa existe, in cele din urma ajungi la intelegerea profunda a faptului ca “Totul este perfect deja asa cum este, Aici&Acum!!”

CAND are loc evenimentul?
25 si 26 aprilie 2015;

UNDE? Sediul Mind Evolution Society, str. Lunei nr.5, Bucuresti.

CONTRIBUTIE:
100 EUR
80 EUR pentru inscrierile pana la data de 10 aprilie.

Inscrierea devine efectiva numai in momentul platii unui avans de 50%. Locurile sunt limitate.

email: leela@enjoy-change.ro
Tel: 0731.371.205 Leela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *