Reiki

Reiki Romania

CE ESTE “Energia Vindecarii”?

Lucrand la nivelul energetic, Energia Vindecarii aduce echilibru in ganduri, armonie sentimentelor, si refacerea sanatatii corpului. Deplasandu-ne din zona minte-corp limitata spre Iubirea Naturala Atmosferica, ajungem la sursa existentei noastre, prin intermediul corpurilor mental, fizic si emotional, care sa ne vor ajuta pe noi si pe ceilalti sa obtinem intelegerea si compasiunea din acest proces, si mai presus de toate sa castigam resursele de care avem nevoie ca sa mergem mai departe si sa ne conectam cu natura, sa ne bucuram de pozitia naturala dintre pamant si cer si sa gasim noua noastra modalitate de “a dansa” in lume.

CE SA TE ASTEPTI SA SE INTAMPLE DUPA initierea ta si trainingul Reiki-Energia Vindecarii?
-Simti cum curge energia ta; cel mai probabil o vei simti in maini.
-Marirea campului perceptiei. Vei deveni constient de sentimente si emotii mai profunde si mai numeroase
-Increderea de sine va creste
-Vei avea mai multa compasiune legata de oricine si orice
-Va creste responsabilitatea propriei vieti si a existentei
-Vei vindeca trecutul, te vei deschide viitorului
-Te vei bucura de viata din spatele iluziei si separarii
-Increderea in existenta va creste ca o forta binefacatoare
-Intuitia se va ascuti

DESCRIERE:
Poti participa la training pentru 2, 4 sau 7 zile, in functie de ce anume urmezi:
* Reiki 2 in cazul in care ai deja Reiki 1 – 2 zile (27, 28 Ianuarie)
* Reiki Master – daca ai deja Reiki 1&2 – 7 zile (23 – 29 Ianuarie)
* Reiki 1 si Reiki 2 – 2 sau 4 zile (24, 25 Ian – gradul 1 si 25, 26, 27, 28 Ian – gradul 1&2) daca nu ai primit inca nicio initiere in Reiki, sau vrei sa explorezi inca o data intr-un cadru de training experienta acordajelor pe care le ai deja.

1. REIKI 1 & 2
Vom petrece 4 zile pline impreuna de la 10am la 6-7 pm.

Vei primi initierea in Reiki Unu si Doi, vei invata simbolurile Reiki, vei fi la curent cu vibratia timpului nostru, vei experimenta valoarea Auto-Vindecarii, abilitatile Auto-Vindecarii si vindecarea la distanta.

Vom medita in fiecare zi, descoperind modul nostru de”a fi” Aici & Acum si cum sa ne relaxam in momentul prezent, folosind Reiki ca poarta spre meditatie, permitand astfel Vindecarii sa aiba loc de la sine.

Ne vom folosi mainile ca sa practicam vindecarea unul pe celalalt in fiecare zi si vom aprofunda modul in care intelegem Reiki si Energia Vindecarii.

Dupa acest curs vei fi pregatit sa practici Reiki Energia Vindecarii si sa tii sesiuni profesionale individuale.

La finalizare veti primi un certificat Reiki-energie si vindecare.
**************************************************************************************

2. REIKI MASTER / TEACHER
Se adreseaza celor care au primit anterior initierea in Reiki 1 si 2 si vor sa asimileze procesul de initiere – si sa invete cum sa initieze si sa ofere Reiki. 7 zile pline pentru a trece in revista primele doua grade si pentru a explora impreuna in profunzime spatiul de vindecare si meditatie.

Vei invata cum sa-i initiezi pe altii in toate gradele Reiki, vei primi toate instrumentele necesare pentru a tine un grup Reiki; vom trece prin toate aspectele si responsabilitatile personale si profesionale ale unui Maestru Reiki.

Kaifi va impartasi atat din ceea ce a primit de la Maestrii Reiki si Vindecatorii Energetici, cat si din experienta lui si ceea ce a descoperit in acest spatiu.

La finalul trainingului iti va fi inmanat Certificatul de Maestru Reiki si impreuna cu acesta permisiunea de a initia pe altii in toate gradele.

Pe langa procesul de initiere, vom practica modul in care sa fii prezent in tacere. Cum sa primim informatii despre clientii nostri si despre noi. Reamintirea faptului ca “Healing” provine din cuvantul “Whole” (Intreg).

FACILITATOR: KAIFI IRAKLIS
Prin modul sau extrem de a trai, Kaifi a experimentat, de multi ani deja, aspecte conectate cu mintea umana si constienta. In felul asta iubirea a devenit modul sau de a privi la tot ce-l inconjoara. Preocuparea sa si modul de a trai incepand cu anul 1999 este Iubirea-Spatiul-Constienta, iar grija autentica si intensitatea creaza spatiul pentru vindecare profunda si atmosfera de iubire.

Munca sa este inspirata de misticul contemporan Osho, Advaita (non-dualitatea), Tantra, Sufism, Samanism si Zen, ceea ce insa il conduce si sprijina fundamental este propria sa experienta de viata.

Initiat si format in diverse metode si tehnici precum Shamanic & Energy Healing, Reiki & Vindecare Energetica, Hipnoza Ericksoniana, NLP, Pulsatii – Respiratie si vindecare corporala Reichiana, precum si cu o experienta bogata in grupuri de auto-ajutorare si de dependenti de droguri, Kaifi impartaseste Arta Meditatiei si Terapiile Meditative. Este formator si facilitator al Terapiilor Meditative OSHO si faciliteaza seminarii si traininguri pe tematici ca: Death & The Art of Living, Constienta, Tantra.

“Spatiul de iubire pe care il creeaza, imensa schimbare in constiinta, bucuria de a trai momentul prezent cu tot ceea ce aduce el, impreuna cu o profunda responsabilitate pentru viata proprie… este ceea ce ramane la finalul grupurilor sale”

Jumatate de an, Kaifi calatoreste si impartaseste in jurul lumii munca sa (OSHO IMR-Pune India, Europa, China, Kazakhstan, Turcia, Rusia, Ucraina etc). Cealalta jumatate si-o petrece intr-un mic orasel – Eressos – din insula greceasca Lesvos, lucrand alaturi de cei din Centrul de Meditatie OSHO Afroz si avand grija de gradina sa de legume organica.

Permitand haosului si starilor aparent fara motiv sa existe, in cele din urma ajungi la intelegerea profunda a faptului ca “Totul este perfect deja asa cum este, Aici&Acum!!”

CAND are loc evenimentul?
– Gradul 1: intre 25 si 26 ianuarie 2018 (opt ore/zi);
– Gradul 2: intre 27 si 28 ianuarie 2018 (opt ore/zi);
– Gradul de Maestru: intre 23 si 29 ianuarie 2018 (opt ore/zi)

UNDE? Meditation Center, Bucuresti.

CONTRIBUTIE:
* Gradul 1 si 2, timp de 4 zile: 450 EUR
* Doar gradul 1 timp de 2 zile: 200 EUR sau doar gradul 2 timp de 2 zile: 300 EUR (pentru cei care au deja initierea in REIKI 1)
* Gradul de Maestru, timp de 7 zile: 1.200 EUR

Oferta EARLY BIRD pentru inscrierile efectuate pana la data de 31 dec 2017:
* Gradul 1 si 2, timp de 4 zile: 395 EUR
* Doar gradul 1 timp de 2 zile: 180 EUR si doar gradul 2 timp de 2 zile: 260 EUR (pentru cei care au deja initierea in REIKI 1)
* Gradul de Maestru, timp de 7 zile: 1.000 EUR

Inscrierea devine efectiva numai in momentul platii unui avans de 50%. Locurile sunt limitate.

DATE CONTACT:
email: leela@enjoy-change.ro
tel: 0731.371.205 Leela