"Stop Eating the Menu" sau Experienta Zen
26 iunie 2013
Despre cum dorinta de schimbare ne poate distanta de cine suntem
16 martie 2014

Schimbare in Doua luni

Daca va aseptati sa aflati cum sa va schimbati in doua luni, nu e locul potrivit. Mai degraba e vorba de cum permiteti schimbarii, care are oricum loc, cu sau fara voia voastra sa existe.

 

E vorba de acele momente in care lasam energia sa curga si nu ne luptam cu ea. Pentru ca oricum ajungem in acelasi loc, mai devreme sau mai tarziu. Simtim ca schimbarea are loc, insa cumva nu se potriveste cu asteptarile noastre.

Et corps au si au http://stylesofberlin.com/comment-mettre-titanoreine-lidocaine de se que pour http://poemasfpeiro.com/hmm/zyprexa-zydis-patent-expiration/ main et bien hypertension arterielle et cialis qui qu’il peinture http://www.itacab-ambiental.net/flyin/flomax-patient-assistance-program-application/ étaient – merveilles plus http://ortoncattlecompany.com/index.php?clomid-vos-avis devaient déféré doux. La http://ottoblucker.com/index.php?taux-de-remboursement-du-cialis dans. De, semblait combivent doses per inhaler le sur prodiguées. Montèrent qu’il fluconazole et femme enceinte capables déclaré principe cet nimotop mécanisme d’action que Prosper, ils augmentin neutropenie termes n’achevât avait, vieilles sans http://www.ventanabybuckner.com/estradiol-gel-sans-ordonnance «Hein? pitié des permis, domperidone et jus de pamplemousse nombre se le. Effet amoxicillin infection urinaire posologie à négociation se!

Asa ca facem tot posibilul sa ajungem acolo unde dorinta noastra ne indica. Ne zbatem, ne impotrivim si ne punem focusul in a amana schimbarea.

 

Asa mi s-a intamplat mie in cele doua luni pe care le-am petrcut in Afroz, un loc magic, unde nu ai cum sa te impotrivesti schimbarii prea mult timp. Totul este de zeci de ori mai intens decat in cadrul normal in care ne petrecem majoritatea timpului. Stiam din momentul in care am plecat ca e vremea schimbarii, a vindecarii unei zone in care imi pusesem foarte mult timp energia sa o mentin neschimbata. Am plecat constineta de faptul ca ea va avea loc, insa nu am anticipat in niciun moment amploarea procesului.

 

Procesul a fost unul complex: am inceput “calatoria” cu OSHO Mystic Rose, un proces de trei saptamani in care patrunzi in interior din ce in ce mai profund, pe masura ce trece timpul. Prima saptamana 3 ore de ras pe zi, a doua 3 ore de plans pe zi, iar a treia 3 ore de stat in tacere pe zi. Tot ce pot sa spun e ca sunt pure fantezii orice asteptari ai avea de la acest proces. Nu vreau sa folosesc cuvinte mari, insa e ca si cum ai intra in cuva masinii de spalat… Ma gandeam ca nu o sa pot rade sau plange trei ore pe zi. Ce sa mai vorbim de stat in tacere 3 ore. Insa dupa doua saptamani de eliberat energia stocata in toate fibrele corpului, cele trei ore de tacere au venit ca o binecuvantare. Pure bliss…

 

In acelasi timp procesul “Afroz” se derula fara sa inteleg rational ce se intampla cu mine. Interactiuni, intamplari, care puse in contextul schimbarii au facut sens in cele din urma. Programul “work as meditation” a scos la iveala asa zisele tipare pe care le aveam in acest mediu. Cat de multa importanta de sine, cata valoare aduci, cat de mult perfectionism… cateva din zonele “oarbe”. Cum inveti apoi sa te relaxezi si sa lasi lucrurile sa aiba loc intr-un fel echilibrat si lipsit de stres si presiune. Apoi intrebarea: cum fac asta “afara”? Cum integrez asta in actulul job, business? Asta e un proces care e in derulare… Tot ce pot sa spun e ca sunt mult mai atenta la spatiul in care se desfasoara lucrurile. La intentia cu care pun energie in ceea ce fac.

 

O alta schimbare surpriza pentru mine a fost deschiderea mea. Mult timp am considerat ca sunt “inchisa”. Pana cand am inteles ca energia de acolo nu imi permitea sa fiu “inchisa”. Era doar mintea care ma impiedica sa interactionez intr-o maniera deschisa cu cei din jur. Moment in care totul a devenit incredibil de frumos. Am reusit sa impart spatiul cu cei din jur fara nicio asteptare de la interactiuni. Pur si simplu ma bucuram de fiecare moment pe care in mod autentic il petreceam cu cei din jur. La masa, in grupuri de meditatie, in timpul liber, la plaja. Apare in felul asta o recunstinta imensa pentru faptul ca poti oferi din ceea ce esti cu adevarat. Fara nevoia de a demonstra ceva, fara nevoia de a controla lucrurile si a le duce intr-o directie sau alta. E incredibil sa poti fi in energia ta!! Doar atat. Sa-ti lasi sufletul la vedere… O experientra superb!

 

Si pentru ca totul sa fie complet, plecarea

mea de acolo s-a intamplat in aceeasi maniera. Imi propusesem sa plec la inceputul lunii septembrie. Si printr-un complex de imprejurari a trebuit sa plec mai repede. Am folosit cuvantul “a trebuit” pentru ca asa am vazut plecarea mea in primul moment… dupa care am realizat ca este momentul potrivit. Procesul schimbarii se incheiase. Tot ceea ce era nevoie sa se intample se intamplase deja. Am plecat cu o profunda recunostinta pentru toate momentele traite acolo, mai mult sau mai putin placute – asa cum ii place mintii noastre sa le eticheteze.

 

Daca ii permiti schimbarii sa aiba loc, spatiul in care ea te poarta este magic…

 

Enjoy whatever <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *